Afscheid van Jos Tubbing: adviseur en voormalig directeur met pensioen

Op 5 maart jl. heeft het Galjema team op feestelijke wijze afscheid genomen van oud-directeur Jos Tubbing; dit in zijn favoriete restaurant Van der Dussen in Delft. Natuurlijk was zijn levenspartner Annelies er ook bij. Het was een gezellige en geslaagde avond die door de vele speeches tot middernacht duurde.

Echt afscheid nemen doet Jos niet; met pensioen gaan is wat hem betreft maar een ouderwetse term. Jos zal enkele lopende projecten afronden en Galjema waar gevraagd ad hoc adviseren en ondersteunen. Met een klipper als woning kan hij gaan en staan waar hij wil.

Na een lange carrière bij o.a. KLM, het Erasmus MC en Royal Haskoning kwam Jos in 2005 bij Galjema. In 2006 nam hij, samen met zijn collega’s Eric Blonk en Fokko Mienstra, Galjema over van Paul Keijser. Jos zette als directeur het bureau voort met zowel enthousiasme als een zekere nuchterheid. Jos heeft van 2006 tot en met 2015 de functie van directeur bekleed en heeft zich de afgelopen jaren als projectmanager en adviseur vooral op projecten gericht.

Jos, we zien je zeker nog terug, maar geniet van je vrijheid samen met Annelies.

Waarheen je ook gaat, ga met je hele hart - Confucius, Chinees filosoof (551 - 479 v.C.)

Op de volgende pagina


Ingezonden anekdotes en herinneringen

Ook interessant voor jou:


De meerwaarde van duurzame partnerrelaties