Collega's in beeld: hoe is dat nou, werken bij Galjema?

"Ik ontdek hier mijn eigen potentie"


Peter Kruidenier

"Mezelf kunnen zijn, dat vind ik heel belangrijk"


Hassan El Massoudi

"Ik wil me verder kunnen specialiseren"


Matthijs de Rouw

"Iedere dag leer ik weer bij"


Courtney Martis

"Ik ontdek hier mijn eigen potentie"

Peter Kruidenier, Revisiebeheerder/BIM-modelleur, begonnen in 2017

"Ik wil vooruit gaan in mijn werk. Naast tekeningenbeheer wil ik dan ook graag installatietechniek ontwerpen. Bij mijn sollicitatiegesprek heb ik dat direct aangegeven. Ignacio dacht heel goed met me mee en ik mocht meteen aan een tweejarige cursus beginnen. Daarnaast heb ik vanaf het begin ook in de praktijk leren ontwerpen onder begeleiding van mijn collega Oscar. Zo’n investering in je potentie en het enthousiasme onder collega’s maakt mij enorm enthousiast over mijn werk."

"Mezelf kunnen zijn, dat vind ik heel belangrijk"

Hassan El Massoudi, Engineer Elektrotechniek / BIM-modelleur, begonnen in 2017 "De belangrijkste reden voor mij om het leuk te hebben op werk is de vrijheid. De vrijheid om jezelf te ontwikkelen en om jezelf te zijn. Ik mocht van Ignacio de HIT-E opleiding volgen om me zelf verder te ontwikkelen als elektrotechnische ontwerper. De samenwerking onderling is helemaal top met hele goede collega’s waar ik veel van leer, daar ben ik ze dankbaar voor. Het team is heel hecht maar geeft je ook de ruimte. Ik mag in de mooiste en fijnste ruimte op kantoor mijn gebed verrichten. Die vrijheid motiveert mij om nog meer het beste uit me zelf te halen."

"Ik wil me verder kunnen specialiseren"

Matthijs de Rouw, Sr. Engineer Elektrotechniek / Assistent Projectleider, begonnen in 2018

"Ik ben me op eigen wens verder aan het specialiseren in beveiligingsinstallaties. Het doel? Naast ontwerper van elektrotechnische installaties, ook ontwerper van beveiligingsinstallaties worden. Hiervoor krijg ik alle mogelijkheden voor opleidingen en hele goede ondersteuning van mijn collega’s. Dat geeft echt een teamgevoel. Mijn leukste project tot nog toe is een zorginstelling in Zoeterwoude naar een idee van de Oostenrijkse kunstenaar en architect Friedensreich Hundertwasser. Daarin mogen nooit twee componenten hetzelfde zijn en mogen er geen rechte lijnen zijn, dus dat is echt een uitdaging."

"Iedere dag leer ik weer bij"

Courtney Martis, Engineer Werktuigkunde /BIM-modelleur, begonnen in 2009

Na mijn studie Werktuigbouwkunde ben ik hier als tekenaar binnengekomen. Ik heb alle mogelijkheden gegrepen om me verder te ontwikkelen tot ontwerper en BIM-modelleur. Mijn collega’s staan altijd paraat om me te begeleiden en opbouwende kritiek te geven. Die nauwe samenwerking vind ik heel belangrijk en stimulerend om te blijven leren. Het geeft verbinding en een familiegevoel dat we er altijd samen uit gaan komen. Hierdoor wordt je niet alleen beter in je werk maar ook een beter mens.

Op de volgende pagina


Galjema is jarig, en dat vieren we graag samen!

Ook interessant voor jou:


Dit zijn de installatietrends in het museale veld