Galjema steunde het hele jaar goede doelen

Bedankt voor alle stemmen!

In 2020 hebben we, samen met uw hulp, een aantal goede doelen gesteund. Belangrijke initiatieven die wel een extra steun in de rug verdienen. Graag bedanken we iedereen die een stem heeft uitgebracht. Zoals de reacties hieronder benadrukken, waren de goede doelen erg blij met de donaties. Graag spreken we daarom een mooie nieuwjaarswens uit: laten we ook de komende jaren oog blijven houden voor elkaar. Aandacht, steun en een warme groet doen veel goeds!

Deze goede doelen ontvingen in 2020 een donatie:

Reactie van het Longfonds: "Wij kunnen het enorm waarderen dat u van deze gelegenheid gebruikmaakt om het Longfonds te steunen met deze mooie bijdrage. Met uw steun maakt u baanbrekend longonderzoek medemogelijk. Namens 1.2 miljoen mensen in Nederland met een longziekte wil ik u hier hartelijk voor bedanken."

Reactie van KiKa: "We waarderen het enorm dat jullie een donatie aan KiKa hebben overgemaakt. We zijn heel dankbaar dat de keuze op ons is gevallen bij de stemming."

Reactie van Stichting 010010: "Bedankt voor de geweldige steun!"

Het Longfonds strijdt tegen chronische longziekten en zet zich in voor mensen die nu een longziekte hebben zoals astma of COPD.

KiKa is een Nederlandse stichting die sinds 2002 fondsen werft voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker.

Stichting 010010 zorgt met het programma “Robotica in de Klas” dat kinderen op scholen spelenderwijs les krijgen over techniek.

image
image

TU Delft Covid-19 Response Fund

Het Vergeten Kind organiseert impactvolle kinderprogramma's en initieert activiteiten die bijdragen aan een stabiel en veilig thuis voor alle kinderen.

De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind zet zich in voor een samenleving waarin geen gehandicapt kind alleen hoeft te spelen.

Het TU Delft Covid-19 Response Fund steunt Delftse initiatieven op het gebied van corona bestrijding. Het fonds is voor Delftse projecten die werken aan oplossingen in de strijd tegen het coronavirus.

Op de volgende pagina


Terugblik van directeur Ignacio op een bewogen 2020

Ook interessant voor jou:


Corona en ventilatiesystemen: waar moet je op letten?